Sponsor

Sponsor

Test

Arşiv

Ezra Dizisi 2.Fragmanı

Ezra Dizisi 2. Fragmanı izle - Ezra Dizisi 2. Tanıtım Videosu izle

Ekranların merakla beklenen dizileri arasında yer alan Ezra dizisi 2. fragmanı yayınlandı. İlk fragmanı ile oldukça ilgi çeken ve çokça izlenen Ezra dizisi Show TV ekranlarında yayınlanacak. Aralık ayında başlaması beklenen Ezra dizisi çekimleri ise tüm hızıyla devam ediyor.



Yönetmenliği ve senaristliği Tayfun Güneyer'e ait olan Ezra dizisi sürprizlerle televizyon dünyasına bomba gibi düşeceğe benziyor. Rüveyda Öksüz ve Yusuf Çim'in başrollerinde olacağı Ezra dizisi 2. fragmanı yayınlanalı 1 gün olmamasına rağmen 20.000'e yakın izlenme aldı.

Macera dolu, Ezra ve polis Mustafa'nın macerasının anlatıldığı Ezra Dizisi 2. Fragmanını yazının devamından izleyebilirsiniz.

Çekimleri tüm hızıyla devam eden Ezra dizisi Show TV'de izleyicilerle buluşacak.

Dizinin 2. fragmanında arka planda Ceza'nın Holocaust rap şarkısı çalıyor ve dizi hakkında yavaş yavaş bilgi edinmemizi sağlıyor. Ezra ve Mustafa'nın tanışması dizinin genelinde olacak olaylar hakkında bilgi veren fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.


Ezra Dizisi Müzikleri


Aralık ayında Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Ezra dizisi müzikleri ile de dikkat çekeceğe benziyor. Fragmanda kullandıkları duygusal müzik ile dikkatleri çeken Ezra dizisi dizide kullanılan müzikler ile de dikkatleri üzerine toplayacak gibi.

Biz de sizler için bu sayfamızda dizinin bölümlerinde kullanılan müzikleri biraraya getirip her bölümün sonunda bu sayfada yayınlayacağız.



Yusuf Çim ve Rüveyda Öksüz'ün başrollerinde oynayacağı macera dolu bir aşk serüveninin anlatılacağı Show TV'de ekranlara gelecek olan Ezra dizisinin fragmanında kullanılan müziğe sayfamızın devamından ulaşabilirsiniz.

Ezra Dizisi Fragmanda Çalan Müzik / Yalın - Ki Sen

Ezra Dizisi Konusu

Sezonun en iddialı dizileri arasında yer alan "Ezra Dizisi" konusu ile de oldukça ilgi çekici. Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Ezra dizisinin başrollerinde Yusuf Çim, Rüveyda Öksüz, Asuman Dabak, İsmail Filiz ve Zeynep Koltuk yer alıyor. Senaristliğini de Tayfun Güneyer'in üstlendiği Ezra Dizisi Konusu yazımızın devamında.




Küçük yaşta kaçıralan küçük kız kardeşinin izini İtalya'da bulunca Gazze'den İtalya'ya gitmek için yola çıkar.Bindiği tekne Kıbrıs civarında batınca teknedeki herkes ölüyor ancak Ezra'yı Çahangir Hüseyinov adında kurtarıyor ve Ezra'ya aşık oluyor. Dünyanın en zengin iş adamlarından biri olan Çahangir Hüseyinov'un peşinde ise Tek Tabanca lakaplı Mustafa(Yusuf Çim) vardır. Kaçak altın kuryesi olarak Çahangir Hüseyinov'a sızan Mustafa'nın kimliği deşifre olunca Mustafa kaçmak zorunda kalır. Bundan korkan Ezra'da Hüseyinov'un yanından kaçar ve tanıdığı tek kişi olan Mustafa'nın yanına sığınır.  Polise aşık olmasıyla değişen hayatı 1. bölüm fragmanından anladığımız kadarıyla Türk polisinin onu tutuklamasıyla farklı bir boyuta geçer. Macera ve heyecan dolu, sezonun en iddialı dizilerinden olan Ezra dizisinin 1. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

Ezra Dizisi 1. Bölüm Tanıtım Fragmanı

Rüveyda Öksüz'ün canlandırdığı Ezra karakterini nelerin beklediği Show TV'de aralık ayında başlayan Ezra Dizisi ile öğreneceğiz.

Ezra dizisi hakkındaki detaylı bilgileri edindikçe sayfamızı güncelliyor olacağız. Sitemizi ziyaret ederek dizi hakkındaki detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Ezra Dizisi Canlı izle

Ezra Dizisi Canlı izle - Ezra Dizisi Show TV Canlı izle

Ekranların merakla beklenen Ezra dizisi canlı izleme sayfasına hoşgeldiniz.Bu sayfada Ezra dizisi yayın günlerinde diziyi canlı olarak izleyebilecek ve yorum bölümünden anlık olarak düşüncelerinizi paylaşabileceksiniz. Her bölümü ile ilgi çekecek olan Ezra dizisi Aralık ayında Show TV ekranlarında görücüye çıkacak.

Rüveyda Öksüz ve Yusuf Çim'in başrollerinde yer aldığı Ezra dizisi Gazze'deki Filistin halkına İsrail'in uyguladığı şiddeti anlatıyor konusuyla bir hayli ilgi çekiyor.

Eğer dizi yayını sırasında canlı yayında bir sorun olursa aşağıdaki bağlantı yardımıyla alternatif Ezra Dizisi Canlı izle'me sayfasına ulaşabilirsiniz.

Ezra Dizisi Canlı izle Alternatif Bağlantı Tıkla

Ezra Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Ezra Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Ezra Dizisi Hangi Kanalda Başlayacak

Ekranların en çok merak edilen dizileri arasında yer alan Ezra Dizisinin hangi kanalda başlayacağı kesinleşti. Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Ezra dizisinin ne zaman başlayacağına dair kesin bir bilgi bulunmaması ile birlikte dizinin Aralık ayında başlayacağı belirtildi.

Yusuf Çim, Rüveyda Öksüz ve İsmail Filiz'in oyuncu kadrosunda yer aldığı Ezra dizisi konusu ile oldukça ilgi çekiyor. Gazze'deki Filistin halkına yapılan zulümun konu olarak işlendiği dizinin şimdiden takipçi sayısı gittikçe artıyor. Başrollerinde ekranlardan tanıdığımız yüzler yerine; best model ve güzellik yarışmalarında derece elde etmiş Yusuf Çim ve Rüveyda Öksüz'ün yer aldığı dizinin açıklanan diğer oyuncusu ise İsmail Filiz.

Rüveyda Öksüz 2013 yılında düzenlenen güzellik yarışmasında 3., Yusuf Çim ise 2011 yılında düzenlenen best model yarışmasında 3. olmuştur ve aynı zamanda şarkıcıdır.

Aralık ayında Show TV ekranlarında başlayacak olan Ezra dizisi hakkındaki düşüncelerinizi ve beklentilerinizi alt kısımda yer alan yorum bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

EZRA DİZİSİ 16 ARALIK 2014 SALI GÜNÜ SAAT 20.00'DE SHOW TV EKRANLARINDA!

Ezra Dizisi Hangi Kanalda Saat Kaçta?

Ezra Dizisi Hangi Kanalda? Ezra Dizisi Saat Kaçta?

Ekranların merakla beklenen dizilerinden biri olan Ezra dizisi oyuncu kadrosu ile oldukça ilgi çekiyor. Yusuf Çim, Rüveyda Öksüz ve İsmail Filiz'in başrollerinde yer aldığı Ezra dizisi Aralık ayında başlayacak. Show TV ekranlarında yayınlanacak olan dizinin tanıtım videosu (fragmanı) yayınlandı.

Gazze'deki Filistin halkına İsrail'in yaptığı zulümun işlendiği dizi pek çok kişi tarafından merakla bekleniyor. Show TV ekranlarında yayınlanacak olan dizinin saati ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmazken Aralık ayında dizinin başlayacağı belirtildi. Alttaki bağlantılar yardımıyla dizinin 1. bölüm fragmanı ve oyuncularına ulaşabilirsiniz.

Ezra Dizisi 1. Bölüm Fragmanı izle - Ezra Dizisi Oyuncuları

Show TV ekranlarında Aralık ayında başlayacak olan dizi ile ilgili düşüncelerinizi ve beklentilerinizi yorum bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

EZRA DİZİSİ 16 ARALIK 2014 SALI GÜNÜ SAAT 20.00'DE SHOW TV EKRANLARINDA!






Ezra Dizisi Oyuncuları

Ezra Dizisi Oyuncuları - Ezra Dizisi Oyuncu Kadrosu

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Ezra dizisi gerek oyuncu kadrosu gerekse konusu ile şimdiden konuşulmaya başlandı. Ezra dizisi oyuncu kadrosunda ekranlarda görmeye alışkın olduğumuz yüzler yerine Best model ve güzellik yarışmalarında derece almış oyuncular yer alıyor.

Gazze'deki Filistin halkına İsrail'in yaptığı zulümün anlatıldığı dizinin başrollerinde Yusuf Çim ve Rüveyda Öksüz yer alıyor. 2013 güzellik yarışmasında 3. olarak adını duyuran Rüveyda Öksüz Ezra dizisinin başrolünde yer alacak. Onun dizideki partneri ise 2011 yılında düzenlenen best model yarışmasında 3. ve aynı zamanda şarkıcı olan Yusuf Çim. Başrol oyuncuları ile oldukça ilgi çekici olan dizinin izleyicilerden nasıl bir geri dönüş alacağı ise merak ediliyor.

Dizinin ne zaman başlayacağı ile ilgili kesin bir bilgi bulunmazken dizinin Show TV kanalında yayınlanmaya başlayacağı kesinleşti ve Show TV ekranlarında fragmanı yayınlanmaya başladı. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak dizinin 1. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Ezra Dizisi 1. Bölüm Fragmanı izle  

Yusuf Çim / Mustafa

Rüveyda Öksüz / Ezra
 
İsmail Filiz / Çahangir Hüseyinov
 

Zeynep Koltuk



Serkan Şenalp



Doğukan Polat



Gökhan Bekletenler


Ezra Dizisi 1. Bölüm Fragmanı izle


Ezra Dizisi Fragmanı izle - Ezra Dizisi 1. Bölüm Fragmanı izle - Ezra Dizisi Show TV

Show TV'de ekranlara gelecek olan Ezra dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Pek çok kişinin merakla beklediği "Ezra dizisi 1. bölüm fragmanı" şimdiden oldukça ilgi çekiyor. Yusuf Çim ve Rüveyda Öksüz'ün başrollerinde oynadığı Ezra Dizisi fragmanını yazımızın devamından izleyebilirsiniz. Show TV'de çok yayında yayına başlayacak olan dizi hakkındaki yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

İsrail'in Gazze'deki Filistin halkına yaptığı zulümün anlatıldığı Ezra dizisi 1. bölüm tanıtım videosu sizlerle: