Sponsor

Sponsor

Test

Arşiv

Ezra Dizisi » » Ezra Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Ezra Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Ezra Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Ezra Dizisi Hangi Kanalda Başlayacak

Ekranların en çok merak edilen dizileri arasında yer alan Ezra Dizisinin hangi kanalda başlayacağı kesinleşti. Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Ezra dizisinin ne zaman başlayacağına dair kesin bir bilgi bulunmaması ile birlikte dizinin Aralık ayında başlayacağı belirtildi.

Yusuf Çim, Rüveyda Öksüz ve İsmail Filiz'in oyuncu kadrosunda yer aldığı Ezra dizisi konusu ile oldukça ilgi çekiyor. Gazze'deki Filistin halkına yapılan zulümun konu olarak işlendiği dizinin şimdiden takipçi sayısı gittikçe artıyor. Başrollerinde ekranlardan tanıdığımız yüzler yerine; best model ve güzellik yarışmalarında derece elde etmiş Yusuf Çim ve Rüveyda Öksüz'ün yer aldığı dizinin açıklanan diğer oyuncusu ise İsmail Filiz.

Rüveyda Öksüz 2013 yılında düzenlenen güzellik yarışmasında 3., Yusuf Çim ise 2011 yılında düzenlenen best model yarışmasında 3. olmuştur ve aynı zamanda şarkıcıdır.

Aralık ayında Show TV ekranlarında başlayacak olan Ezra dizisi hakkındaki düşüncelerinizi ve beklentilerinizi alt kısımda yer alan yorum bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

EZRA DİZİSİ 16 ARALIK 2014 SALI GÜNÜ SAAT 20.00'DE SHOW TV EKRANLARINDA!

0 yorum:

Yorum Gönder