Sponsor

Sponsor

Test

Arşiv

Ezra Dizisi » , » Ezra Dizisi Oyuncuları

Ezra Dizisi Oyuncuları

Ezra Dizisi Oyuncuları - Ezra Dizisi Oyuncu Kadrosu

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Ezra dizisi gerek oyuncu kadrosu gerekse konusu ile şimdiden konuşulmaya başlandı. Ezra dizisi oyuncu kadrosunda ekranlarda görmeye alışkın olduğumuz yüzler yerine Best model ve güzellik yarışmalarında derece almış oyuncular yer alıyor.

Gazze'deki Filistin halkına İsrail'in yaptığı zulümün anlatıldığı dizinin başrollerinde Yusuf Çim ve Rüveyda Öksüz yer alıyor. 2013 güzellik yarışmasında 3. olarak adını duyuran Rüveyda Öksüz Ezra dizisinin başrolünde yer alacak. Onun dizideki partneri ise 2011 yılında düzenlenen best model yarışmasında 3. ve aynı zamanda şarkıcı olan Yusuf Çim. Başrol oyuncuları ile oldukça ilgi çekici olan dizinin izleyicilerden nasıl bir geri dönüş alacağı ise merak ediliyor.

Dizinin ne zaman başlayacağı ile ilgili kesin bir bilgi bulunmazken dizinin Show TV kanalında yayınlanmaya başlayacağı kesinleşti ve Show TV ekranlarında fragmanı yayınlanmaya başladı. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak dizinin 1. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Ezra Dizisi 1. Bölüm Fragmanı izle  

Yusuf Çim / Mustafa

Rüveyda Öksüz / Ezra
 
İsmail Filiz / Çahangir Hüseyinov
 

Zeynep Koltuk



Serkan Şenalp



Doğukan Polat



Gökhan Bekletenler


0 yorum:

Yorum Gönder